Liv Solfrid Endal

Ønsker du støtte til å komme deg videre?   

  • Er du sliten og føler at problemene har tatt overhånd?
  • Føler du at du ikke kommer i gang med noe?
  • Er du midt i en krise eller sliter med ettervirkningene av en?
  • Plages du av angst eller depresjon?
  • Ønsker du en forandring i livet ditt?
  • Er du opptatt av selvutvikling?
  • Eller trenger du rett og slett noen og prate med?

Områder jeg jobber innenfor

URO
Du kjenner en uro inni deg. Du er aldri helt fornøyd, eller er usikker på om andre er fornøyd med deg.
Du er stresset og sliten, men klarer ikke å hvile. Jeg er gjerne med deg i prosessen til å finne roen i deg selv.

KRISE
Det skjer endringer i livet ditt, privat eller på jobb. Dette bringer deg ut av balanse og du vet ikke hva du skal gjøre.
Jeg kan hjelpe deg å finne ”sporet” som gir deg gleden tilbake.

RELASJONER
Du har med deg opplevelser fra tidligere som påvirker ditt forhold til andre.
Du ønsker nå å jobbe med dine relasjoner og lurer på om jeg kan hjelpe deg. Du er velkommen til å ta kontakt.

SLITSOMME TANKER
Du har tanker som gjør at du mister troen på deg selv.
Jeg hjelper deg inn i et mer hensiktsmessig tankemønster for deg.

DIN STEMME
Du begrenser deg selv i samvær med andre, holder tilbake egne meninger og er en god lytter. Samtidig brenner du inne med egne tanker og opplevelser - og ønsker å kunne uttrykke dem. Ta kontakt for å komme deg videre. Jeg har selv vært der du er nå.

VALG
Du må foreta valg. Det oppleves kaotisk og du klarer ikke å finne ut av det. Eller du vet hva som er riktig, men klarer ikke å gjennomføre det og trenger en samtalepartner. Jeg hjelper deg gjerne med å finne klarhet og ta trinnene videre.

Hvem er jeg? 

Hei, Jeg heter Liv Solfrid Endal. 

Jeg er utdannet sivilingeniør og psykoterapeut. Jeg har en 4-årig høyskoleutdanning i gestalt. Jeg har erfaring som leder i IT-bransjen og har siden 2004 jobbet på en rekke områder som beskrevet over.

Jeg har hjulpet flere tusen mennesker både inn i bedrifter og privatpersoner, og også via bedriftshelsetjenesten - der jeg sammen med en kollega hadde ansvaret for det psykososiale fra 1.1.2011. Jeg har jobbet mye med sykemeldte mennesker, mennesker med angst og depresjoner, personer i ulike former for livskriser - og med mennesker med ulike former for avhengigheter.

I mitt arbeid med mennesker har jeg en grunnleggende tro på at ethvert menneske er unikt. Jeg tror alle mennesker har et potensial for endring. Mange har et ønske om å leve livet sitt på en annen måte enn de gjør, men opplever at de står fast og ikke vet hvordan de skal komme videre. 

For meg er det spennende og inspirerende - i møtet mellom meg og deg som tar kontakt - å utforske hva som begrenser eller hemmer utviklingen, og kunne støtte deg til å oppdage og utvikle egne ressurser.

Dermed øker også valgmulighetene. Tillit, ydmykhet og respekt er begreper som betyr mye for meg i mitt arbeid med andre mennesker.

Kontakt:

Du kan ringe meg på tlf 916 87 980 for mer informasjon evt sende meg en epost til LSE@invivogruppen.no. Jeg har hjulpet flere tusen mennesker og har erfaring fra selv å ha vært både nedkjørt, med tankspinn og sykmeldt.

Jeg har kontor midt i Oslo sentrum og har også samtaler via nett som zoom, Skype og Facebook messenger.

Jeg kan evt ringe deg - bare trykk på den orange knappen nedenfor og skriv inn navn og telefonnummer jeg skal ringe deg på.

JA takk. Ring meg!

«Liv og jeg har samarbeidet i flere år, bl.a. i en bedriftshelsetjeneste. Liv er en dedikert terapeut. Hun er både analytisk og kreativ, og har flere verktøykasser og hente fra. Jeg anbefaler henne varmt.».

Marianne M Iversen Parterapeut og Ledelsesutvikler

"Nå har jeg sjelero og sover godt om natten."  

Offiser fra internasjonal tjeneste, 58 år

"Før Liv lærte meg gode metoder og tilnærminger, levde jeg i en kaotisk tilstand som hindret meg fra å leve et liv med sinnsro og harmoni. Takket være Liv har jeg fått verktøyene som gjør det enklere for meg å håndtere hverdagen på godt og vondt, og jeg har funnet mitt eget lille sted hvor jeg kan få det jeg så fint kaller "spabehandling for hjernen". 

Thea N Dahl

«Dette funker! Så Bra! Så annerledes! Jeg har mye mer ro – og energi nå.» Kristina  

Jeg var omtalt i Forsvarets blad Veteranen i februar 2018 - en referanse der stod fram - gjaldt området økt sinnsro, mindre tankekaos og bedre søvn.  

"Jeg har jobbet tett med Liv gjennom 4 års gestaltpsykoterapiutdanning og også i ettertid. Liv er en kvinne med et stort varmt hjerte. Hun har fantastiske egenskaper som gjør henne til en veldig støttende terapeut, lyttende, åpen, aksepterende og også en hjelpsom venn, god planlegger og gjennomfører. Hun skaper på en god måte avslappende stemning under samtaler hvor du kan virkelig kjenne at hun vil ditt beste! Samtidig kan hun utfordre deg slik at du kan utvikle ditt potensiale. Det har vært veldig hyggelig og givende for meg å samarbeide med Liv!» Izabela Wojtowicz 

PERSONVERN

© Copyright 2019 – Liv Endal  

Tlf 916 87 980