Er du klar for å bli kvitt kaos følelsen?

Drømmer du om mer overskudd og indre ro?

Hva hvis dette nettkurset er det beste du gjorde for deg selv i år? 

Du får veldig mye i dette kurset og du styrer hva du ønsker tilgang til når - jeg er kun en epost unna. Du har tilgang til nettkurset i 12 måneder. Flere startet opp allerede før påske med individuelle samtaler med meg og er allerede storfornøyde med både økt ro, bedre søvn og mer overskudd

Jeg har laget et nettkurs som er tilpasset nettopp deg som ønsker å få mer overskudd til det du ønsker - det du drømmer om "mer av" – enten det er mer tid med dine nærmeste, hobbyer, trene mer, turer dit du ønsker eller kanskje noe helt annet.

Kanskje sitatet nedenfor treffer noe i deg også? 

På dette kurset får du skattekisten av verktøy/metoder - og individuell støtte i prosessen. Jeg har selv erfart å være svært nedkjørt og utslitt - og vært tynget av grenseløst ansvar. Jeg har samlet på gode verktøy og metoder over en 25 års periode, til bruk både for meg selv og kunder – med svært gode resultater. 

Dette Lykkes Enklere programmet - basert på "de 5 tilretteleggerne" følelser, tanker, fantasi, intuisjon og verdier, og med vårt kraftfulle ubevisste sinn som en inspirerende basismodell - er nå endelig tilgjengelig på nettet. Jeg har derfor gleden av å kunne tilby dette programmet til en gunstig introduksjonspris. 

 

Indre ro

I dette programmet inngår 4 private samtaler. Har du allerede nå et konkret ønske eller mål viktig for deg, så kan det være ditt fokus i disse samtalene. Du kan velge Skype eller personlig oppmøte i Oslo/Asker. Du får minst 3 avslappende hypnotiske lydfiler, med temaer som støtter deg i din prosess. Du får også tilgang til videoer som støtter deg, samt oppgaver som hjelper deg dit du ønsker. Bonuser legges jevnlig også ut - med glade overraskelser underveis. Mer om dette ser du nedenfor. Du har tilgang til alt i 12 måneder.  

Oppstart: 

Oppstart skjer denne uken 

Noen spørsmål om betaling? Send en epost til post@livendal.no. Flere muligheter: Ved VIPPS betaling skriv på fullt navn og kurskode '369' til telefon 916 87 980 Liv Solfrid Endal - og send samtidig ditt navn og din epostadresse til post@livendal.no så du får kurs-epostene fra meg tilsendt. Dersom du ønsker å betale via bank, så er bankkontonr: 9713 56 66460. Følg da samme tips som ovenfor med VIPPS så jeg har ditt navn, epostadesse og gjerne mobiltelefonnummer.

Du kan også betale og melde deg på ved å trykke på boksen rett nedenfor, det hele er da automatisert via PayPal eller via kredittkort.

kr 6800 kr 3900 

Jeg vil benytte meg av det unike tilbudet, og melde meg på nå!

Hva dette programmet gir deg

 

Temaer som inngår i dette programmet:  

De fem tilretteleggerne for å lykkes enklere - med mer indre ro og glede - ser du her nedenfor - du får også gjennom kurset vite mer om hvorfor:  

1. Følelsene våre – vår emosjonelle intelligens. 

2. Tankene våre, du blir som du tenker, sies det. Du får svar på og støtte til å hvordan håndtere bedre de opptil 70000 tankene du har hver dag, som gjerne er både negative, selvkritiske og bekymringstanker. 

3. Om fantasi og drømmer - og enkelt ta vare på inspirasjoner. 

4. Intuisjonen – din kloke stemme - som bare «vet». 

5. Dine verdier - bevisstgjøring. 

4 private samtaler 

Disse fire samtalene kan du bruke akkurat slik du vil - helt avhengig hva som er viktigst for deg nå. Jeg er opptatt av at du får maksimalt ut av kurset. Det kan være du ønsker å endre på uvaner og mønster, som du vet ikke er slik du ønsker å ha det - eller du bare "står fast i noe". Dersom du ønsker ren coaching, veiledning og/eller mental trening så kan du selv bestemme det eller vi kan sammen ta det "på sparket" der og da trinn for trinn.

Flere programmoduler - og løpende ekstra bonuser

  • Uke 1: Få flere positive tanker og gode teknikker for selvstøtte. Lær å bedre håndtere negative tanker og din indre kritiker. Styrk selvfølelsen. Du lærer her å kommunisere smartere med ditt ubevisste sinn, det er tross alt opptil 10 ganger så sterkt som det bevisste sinn som vi er så flinke å bruke i det daglige - der logikken, fornuften og viljestyrken er. Du lærer også enkel selvhypnose. Bonus: Avslapnings- og enkle gode «roe ned» teknikker
  • Uke 2: Du lærer en kraftfull mental «støyfjerningsmetode» psykologisk akupunktur/EFT. Du kan bruke den enkelt på uro, kroppslig ubehag, matsug mv. Den kan også brukes på bl.a. angst og posttraumatisk stress. Du lærer enkel, praktisk og effektiv bruk av metoden. Du får også vite hva som faktisk positivt skjer i hjernen når vi jobber med tappende følelser - og litt om forskningen på dette området. Metoden er i bruk på sykehus i Norge i forbindelse med fødselssmerter - og også mye brukt i USA bl.a. for å hjelpe krigsveteraner «tilbake» fra bl.a. Post Traumatisk Stress.  
  • Uke 3: Du får her støtte til å finne fram din drivkraft, ditt hvorfor/din mening.  
  • Uke 4: Følelsene våre – vår emosjonelle intelligens – våre gode hjelpere eller? De er ihvertfall breddfulle av informason som er nyttg for oss når vi vet hvordan håndtere dem. Enkelte av oss holder tilbake følelser, andre oversvømmes av dem. Du finner en god måte for deg å håndtere følelsene på. De styrer også opptil 90% av vår kommunikasjon, både kroppsspråk og toneleie. Greit at du formidler det du ønsker? Du lærer hvordan du selv bedre kan håndtere dine følelser - framfor at de styrer deg uhensiktsmessig både for deg og de rundt deg. Du lærer å enklere nå fram med det du ønsker til dine kjære, sjefen og andre. Du lærer rett og slett gode praktiske metoder og verktøy for deg å håndtere dine følelser på i situasjoner du vet du kan trenge det. Du får også avslappende lydfiler som støtter deg.
  • Uke 5: Intuisjonen – din kloke stemme - som bare «vet». Du lærer her hvordan mer bruke intuisjonen som din indre GPS og ta enklere valg. Du kan også mer bevisst bruke intuisjonen som en kilde til gode ideer.


  • Uke 6: Visjoner og verdier som ditt indre kompass som du kan navigere etter. BONUS: Underveis i kursperioden vil du få tilgang til noen bonuser. Bonusene blir laget avhengig av behov som dukker opp i gruppa for å gi størst mulig verdi for hver av kursdeltakerne.

3 hypnotiske lydfiler 

Disse lydfilene er tilpasset temaene i dette kurset. De øker positiviteten og selvstøtten, gir slipp på uro og gir mental beskyttelse i hverdagen.


Forøvrig

Du har tilgang både til kursportalen, modulene og lydfilene i 12 måneder. Nye webinarer/video- moduler blr tilgjengelig jevnlig over de 6 ukene kursperioden er. Du får også informasjon aktuell i forhold til konkrete saker du/dere jobber med og er opptatt av relatert til kursets temaer og hva praktisk gjøre i ulike situasjoner. Mao et "levende" kurs, dere du får både det nødvendige av underlag og også bonuser underveis som støtter deg i akkurat der du er i din prosess. Spørsmål kan sendes inn fortløpende til meg, de første 6 ukene blr de løpende besvart. 

Bonus samling en lørdag i Oslo 

For de av dere som har lyst og mulighet, så møtes vi midt i Oslo, Kongensgt 16, like ved Steen&Strøm. Mer informasjon kommer om dette. Dato/tid bekreftes også. Kr 200 i påmelding pr person, som kun dekker utleggene.  

KURSINNHOLD PR UKE - se/last ned her

MER AV DET DU ØNSKER I LIVET

gladere versjon av deg
Indre ro
noe mer

Svarene finner vi inni oss. I møte med andre og med livet blir vi klar over hva vi ønsker mer av og mindre av. Gjennom kurset hjelper jeg deg via effektive verktøy og metoder å gi slipp på det du ikke trenger

 - og få mer av det du ønsker.

En gladere versjon av deg


Det bevisste sinn er over havoverflaten: 

Det ubevisste sinn er under havoverflaten:Du lærer hvordan du får det ubevisste sinn med på det du ønsker. Det ubevisste sinn er opptil 10 ganger så sterkt som det bevisste sinn - der viljestyrke, logikk og fornuft er - som vi benytter i det daglig. 

Som de beste av idrettsutøverne våre benytter seg av det på sin måte, finner du din måte å gjøre dette på.


Isfjell

SLIK JOBBER JEG

Jeg velger de verktøy og metoder jeg finner ut er best i møte med deg. Du får tilgang til hypnotiske lydfiler som støtter deg i prosessen. Vi er alle ulike og på ulike ståsted til enhver tid. Min fokus er det som er best for akkurat deg i din prosess, uavhengig om metoden heter det ene eller det andre. Jeg bruker min intuisjon og erfaring når vi jobber sammen. Jeg anbefaler, og du bestemmer.  

Jeg har nærmere 25 års erfaring fra det mentale - tanker, følelser, kropp - området. Jeg er både hypnoterapeut, coach og psykoterapeut - med fireårig gestaltterapeut utdannelse. Jeg har også bakgrunn innenfor kognitive metoder, NLP og Journey sertifsering. Nysgjerrigheten og jakten på de gode verktøy og metoder har gjort at jeg har kurs og sertifiseringer på de fleste områder. 

Siden 1.1.2011 har jeg også vært tilknyttet en bedriftshelsetjeneste. Jeg har jobbet med disse områdene siden jeg forlot en lederjobb i IT-bransjen i 2004. 

I 2004 ble tidligere hobbyer med flere sertifiseringer fulltidsjobb. Les gjerne her for mer informasjon: www.livendal.no/om-liv/

 Jeg vil melde meg på nå! 


Da jeg kom til Liv levde jeg i en kaotisk tilstand med mye angst og andre plager som hindret meg fra å leve et liv med sinnsro og harmoni. Takket være Liv har jeg fått verktøyene som gjør det enklere for meg å håndtere hverdagen på godt og vondt, og jeg har funnet mitt eget lille sted hvor jeg kan få det jeg så fint kaller "spabehandling for hjernen". 

Selv om jeg nå trives mye bedre i livet og med meg selv, kan jeg ikke forestille meg å permanent avslutte mine besøk til Liv. 

Hun gjør jo livet så mye lettere og behagelig på mange måter, og tilfører det både balanse, ro og glede.

Thea N Dahl

Du er tilstede hele tiden, og hjelper meg på en både kreativ og omsorgsfull måte. Du har lært meg mange nyttige verktøy som jeg bruker hver dag, også når jeg er hjemme. Du duller ikke bort tiden slik som mange hjelpere gjør, du er målrettet. Jeg merket stor forskjell i meg selv etter kun 2. møtet med deg! 

Dame som hadde hatt panikkangst i 5 år


 «Liv og jeg har samarbeidet i flere år, bl.a. i en bedriftshelsetjeneste. Liv er en dedikert terapeut. Hun er både analytisk og kreativ, og har flere verktøykasser og hente fra. Jeg anbefaler henne varmt.»

Marianne M Iversen Parterapeut og LedelsesutviklerHvordan har du nå blitt røykfri etter å ha røyka i 43 år? "Jeg fikk 2 hypnoser 2 påfølgende dager hos Liv Solfrid Endal og er veldig takknemlig. Hun har trolig forlenga livet mitt med mange år." Hvordan hadde du det før du det ble røykfri? "Jeg røykte i alle sammenhenger og til alle døgnets tider og var veldig skeptisk i utgangspunktet til at hypnose kunne fungere. " 

Hvordan har du det nå? "Helt fantastisk at det er mulig. Nesten så jeg ikke tror det ennå. Røyksuget var umiddelbart borte etter hypnosen. Det er SÅ mange gevinster utover det å slutte å røyke. Jeg føler at kroppen spiller på lag, det har den ikke gjort på mange år. Jeg er totalt frisk, har ikke plager lenger og det skjedde kun i løpet av på 2-3 måneder. Det er utelukkende positivt, at røyken spilte så stor rolle på kroppen hadde jeg faktisk ikke trodd. Jeg har fått stålkondis i løpet av 3 måneder og kommet skikkelig i gang med trening, t.o.m. vært med på et sykkelritt. Jeg har blodtrykk som en ungdom. Kondisjonen er så utrolig merkbart bedre, og jeg bobler over av energi på jobb.."

Arne Kåre Jacobsen Røykfri etter 43 år 
Allerede etter andre gang; følelsen av dyp ro, samtidig som en berusende forventingsfølelse over å ta neste skritt. 

Stine


Dette går veldig bra. Jeg har overhodet ikke lyst på sigaretter, skulle tro jeg aldri har røyket før. Det går over all forventning - det går bra på alle områder. Jeg merker en helt annen pust. Allmenntilstanden er bedre. Pipingen i brystet er borte. Tettheten er borte, og jeg sovner fortere om kvelden. Det er en glede for hele familien. Alle er fornøyde. Dette er SÅ positivt.

Rolf Lund Røykfri etter 40 år


Liv jobber helhetlig kropp, følelser og sinn. Hun coacher til egen selvinnsikt, åpner blikket innover, hjelper til å bli kjent med egen intuisjon, ansvaret for sin egen prosess. Hun bidrar til utvikling av egen virkelighetsoppfatning og selvhelbredelse. Hun gjør meg mer våken og bevisst på eget liv, egne valg og beherskelse av det å møte verden, menneskene der ute. Noe jeg skrev ned i den første notatboken min etter et par møter med Liv: "Hun hjelper min indre stemme til å snakke høyt.". Hun viser vei til forståelse av indre signaler, inspirerer til å åpne for nye prosesser, tankeganger, metoder til selvhjelp for å løse opp når livet kladder seg sammen, eller stopper opp. Liv deler av egen livserfaring, og hun fungerer som en støttespiller i egne visualiseringsprosesser

Kunde


Jeg har jobbet tett med Liv gjennom 4 års gestaltpsykoterapiutdanning og også i ettertid. Liv er en kvinne med et stort varmt hjerte. Hun har fantastiske egenskaper som gjør henne til en veldig støttende terapeut, lyttende, åpen, aksepterende og også en hjelpsom venn, god planlegger og gjennomfører. Hun skaper på en god måte avslappende stemning under samtaler hvor du kan virkelig kjenne at hun vil ditt beste! Samtidig kan hun utfordre deg slik at du kan utvikle ditt potensiale. Det har vært veldig hyggelig og givende for meg å samarbeide med Liv!» 

Izabela Wojtowicz Gestaltpsykoterapaut

Flere uttalelser kan du se ved å trykke HER  
bl.a.: økt sinnsro og overskudd, endra uvaner, fri fra avhengigheter 


HVORFOR VENTE? 

Grip muligheten og 

meld deg på nå!


Hvorfor vente med å få det bedre?

 Hvorfor vente med å få med deg de gode verktøyene? 

Har du egentlig tid til å vente?

Nå har du muligheten til å få kurset til sterkt redusert pris! 


Liv Endal

kr 6800 kr 3900 

 Noen spørsmål? Spørsmål om betaling? Send en epost til post@livendal.no. Her er mulighetene: Ved VIPPS betaling skriv på fullt navn og kurskode '369' til telefon 916 87 980 Liv Solfrid Endal - og send samtidig ditt navn og din epostadresse til post@livendal.no så du får du kursepostene fra meg tilsendt.

Dersom du ønsker å betale via bank, så er bankkontonr: 9713 56 66460. Følg da samme tips som ovenfor med VIPPS så jeg har ditt navn, epostadesse og gjerne mobiltelefonnummer. 

Du kan også betale og melde deg på ved å trykke på boksen rett nedenfor, det hele er da automatisert via PayPal eller via kredittkort.

JA takk!
Jeg vil benytte meg av dette unike tilbudet,
og melde meg på nå!
visa credit card
mastercard credit card
american express credit card
discover credit card

Vær tidlig ute med å sikre deg din plass - det er et max antall plasser tilgjengelig

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Jeg vet du ville ha masse utbytte av det du får fra meg, i både våre 1:1 samtaler og materiellet du mottar. Hvis du likevel innen 14 dager fra betaling skulle angre deg, så vil du får 50% tilbake. Du vil likevel beholde lydfilene og materiellet du har fått lastet ned. Så hva har du å tape? Ingen spørsmål fra meg .

Steve Jobs
Opera Winfrey
Albert Einstein

© 2015 | www.livendal.no