Slik blir du lykkeligere - basert på 80 års forskning fra Harvard!

"De som er mer sosialt tilknyttet venner, familier og omgivelsene sine, er gladere, lever lenger og har bedre helse enn de som er mindre tilknyttet, sier Waldinger fra Harvard. Han sier videre:  "Det er kvaliteten på relasjonene som gjelder, ikke antall"

Så hvor begynne for å få gode relasjoner som varer og kanskje flere av dem også? Få kom i gang tips på videoen nedenfor!

Det er som regel en følelse bak det meste av det vi gjør. Emosjonell styrke er en suksessfaktor når det gjelder lykke.

Få med "gullet" i et 2 timers minikurs der du lærer smart håndtering av følelser og perspektiver. 

Ønsker du en eller flere av følgende? Erfare at du: 

 • får bedre resultater på de områder viktige for deg
 • får mer av de gode nære langsiktige relasjoner - det som også aller mest kjennetegner et liv med opplevd livskvalitet, i følge Harvard forskere
 • tar bedre valg
 • kommuniserer bedre både med andre og deg selv
 • har mindre stress og det skjer mindre misforståelser, samt som du har bedre helse
 • har mer energi og overskudd slik at du kan gjøre mer sammen med vennene dine, kjæresten, barna, andre
 • når de mål som er viktige for deg enklere
 • sover bedre, går lettere ned i vekt og lettere kan kutte andre uvaner/uhensiktsmessige mønstre du er lei av 
 • blir mer kreativ og får brukt mer av ditt potensiale
 • blir mer lykkelig og føler deg mer glad og levende rett og slett?

 • Da er dette 2 timers kurset - mandag den 17. august kl.19 - noe for deg! Og ja - du får opptak!

Få med deg disse spennende temaene! 

Motivasjonen : Hvorfor er det GULL å lære å observere smart - for å få max ut av følelsene og samtidig bruke hensiktsmessige teknikker/verktøy

 • Kommunikasjonsmodellen, følelsenes viktige rolle i vår kommunikasjon
 • Noen modeller til selvinnsikt - hvor er du
 • Hvorfor enkelte nesten alltid sliter med sinnsro - den faktiske forklaringsmodellen
 • Renner følelsene dine bare over for deg - og det ofte?
 • Litt tanketrening og fakta verdt å ha med seg
 • Måter du holder igjen følelsene på – bevisst eller ubevisste - hvor kjenner du deg igjen?
 • Hva skjer når vi holder tilbake våre følelser – hva sier forskningen
 • Vårt bevisste og ubevisste sinn - og følelsenes sterke rolle
 • Sammenhengen mellom følelser - og utfordringer med bl.a. vekt/røyking/annen avhengighet og også søvn. Når og hvordan kan følelsene være «showstoppere» i forhold til vår ønskede velvære og helse
 • «Det er ikke alltid den følelsen du tror»
 • Hva sier forskerne fra de anerkjente universitetene om følelser

Hvordan håndtere følelsene dine smart så du lettere når dine mål og ønska livsstil

 • De gode følelsene som bl.a. "passion", glede og flyt
 • Glede avgjøres 40% av livsinnstilling sier forskerne – slik tar du tak i det!
 • Veier til gode valg: Ditt "indre statsrådsbord" med fornuften og de andre representantene og - jevnlig god indre rengjøring/opprydding 
 • «Må jeg virkelig bry meg om disse følelsene?«
 • Bekymringer og tankespinn – hva kan du gjøre med det?
 • Hvordan kan du vi forøvrig smart håndtere følelsene
 • Få tips til håndtering av slitsomme relasjoner, enten det er kolleger,
  sjefen, barna eller andre
 • De ulike språkene du kan bruke i dine nære relasjoner - en smakebit
 • Hvordan er det mulig at du plutselig bare ikke vil ha den røyken/den sjokolade kaka?
 • Når du "vil men ikke får det til" – hva kan gjøres – og hvorfor funker det

Prisen 

 Ditt tilbud (kun gyldig NÅ): kr 479,-

Klikk på knappen under for å sikre din plass!

Din plass er bekreftet når du har betalt via bankgiro/Stripe via den orange påmeldingsknappen. Du kan evt VIPPSE beløpet til tlf 916 87 980 Liv Solfrid Endal. Husk da å skrive ditt mobil-nummer, din epostadresse og navn i VIPPS kommentarfeltet - og ordet "Minikurs". Påmeldingen er bindende - og du får også opptak.

BONUS til deg!

Så snart du har meldt deg på, så kan du - hvis du vil det - sende inn spørsmål på forhånd til epost: liv@livendal.no, så flettes de inn i det 2 timers webinaret. :)

Disse to timene inneholder mye praktisk innhold som du kan ta i bruk med det samme!


OM MEG  

Hei, Jeg heter Liv Solfrid Endal. 

Jeg har hjulpet flere tusen mennesker med å både nå sine helsemessige mål som bedre søvn, økt sinnsro og mindre tankekaos, ta tak i livsstilsutfordringer - og få mer av det gode overskuddet. Dette har jeg gjort i over 14 år - både inn i bedrifter og med privatpersoner. Sammen med en kollega hadde jeg ansvaret for det psykososiale i en bedriftshelsetjeneste i Oslo fra og med oppstarten 1.1.2011. 

Jeg har 30 års erfaring fra det mentale, både når det gjelder tanker, følelser og hvordan stress setter seg i kroppen. 

Jeg er hypnoterapeut, coach og psykoterapeut - med fireårig høyskole utdannelse. Jeg er også mindfulness lærer og har flere sertifiseringer innenfor kognitive metoder/tanketrening- og NLP. Min fokus og leting har vært på metoder som i praksis fungerer!  

Jeg har bakgrunn som sivilingeniør data fra NTH Trondheim og har bl.a. tidligere jobbet i EDB Business Partner som salgsdirektør og i Glaxo Norway som IT sjef.

Jeg har vært omtalt i Forsvaret sitt medlemsblad Veteran - i forbindelse med de gode resultatene på områdene økt sinnsro, mindre tankekaos og bedre søvn - en veteran stod fram.

Det er et sett av metoder og verktøy som er svært effektive å bruke i slike tilfeller, som jeg bruker på nettopp områdene økt sinnsro og bedre søvn.

En rekke sykmeldte får dekket av arbeidsgiver samtaler, coaching og veiledning, hos meg, slik at de ved hjelp av avslappende og effektive metoder kan komme raskere tilbake til ønska tilstand. Dette området har jeg jobbet med siden 2007. To-trinns Powercoaching er bl.a. en svær effektiv metode som benyttes ofte!

Jeg underviser også jevnlig i hypnoterapi for helsepersonell, leger, professorer, ernærings-spesialister og andre - kommende hypnoterapeuter før eksamen. All hypnoterapi er i realiteten selvhypnose dvs det er kun det du selv ønsker som skal endres som endres. 

Jeg er genuint opptatt av at den enkelte får et opplegg som er tilpasset den situasjonen hun eller han er i akkurat nå. Vi er alle ulike og unike. 

Jeg har kontor midt i Oslo sentrum og har også samtaler via nett rundt om i landet. Jeg holder kurs til grupper via nett også.

Nå har jeg sjelero og sover godt om natten.

Offiser fra internasjonal tjeneste, 58 år

Vi blir i det daglige på nettet i reklame mm bombardert med såkalte gode råd som ikke gir noe helhetlig. Du har fått til en sammensetning som jeg opplever som både nyttig og meningsfylt å bruke min energi på.

Birgith

Jeg har nå sinnsro og er i full aktivitet igjen etter hjelp fra Liv. Familielivet er også der jeg ønsker nå.

Soldat fra internasjonal tjeneste , 29 år

Dette funker! Så Bra! Så annerledes! Jeg har mye mer ro – og energi nå.

Kristina

Det går helt strålende. Jeg har ikke tenkt på røyk i det hele tatt siden jeg gikk ut døra hos deg. Helt utrolig. Helt rått. Helt ut av hodet. Nå 3 måneder senere har jeg ikke hatt lyst på røyk en eneste gang.

Aasmund - etter 39 år med røyking

Jeg har jobbet tett med Liv gjennom 4 års psykoterapiutdanning og også i ettertid. Liv er en kvinne med et stort varmt hjerte. Hun har fantastiske egenskaper som gjør henne til en veldig støttende person, lyttende, åpen, aksepterende. Hun er også hjelpsom og en god planlegger og gjennomfører.
Hun skaper på en god måte avslappende stemning under samtaler hvor du kan virkelig kjenne at hun vil ditt beste! Samtidig kan hun utfordre deg slik at du kan utvikle ditt potensiale. Det har vært veldig hyggelig og givende for meg å samarbeide med Liv!

Izabela Wojtowicz

Må bare fremsnakke Liv litt. Hun er suveren støtte og god hjelp for å nå trivselsvekten. I ditt tempo. Tilpasset deg. Uten strenge dietter eller regler.

Sigrid Strætkvern

Liv og jeg har samarbeidet i flere år, bl.a. i en bedriftshelsetjeneste. Liv er dedikert. Hun er både analytisk og kreativ, og har flere verktøykasser å hente fra. Jeg anbefaler henne varmt.

Marianne M Iversen

Jeg har nå sovet godt hver natt, hele natten, og føler meg bedre uthvilt når klokka ringer enn jeg gjorde tidligere. Jeg har også lært noe om å mestre mine egne følelser/stemninger i hverdagen. Jeg har fått en bedre søvnkvalitet, noe som gjør at hverdagen min er bedre. Og det uten innsovningstabletter.

Befal internasjonal tjeneste, 47 år

Skjønner ikke helt hvordan jeg hadde håndtert dette uten deg - og de gode avslappende og målrettede lydfilene.

Sigrid

Jeg hadde angst for det meste da jeg kom til Liv, som jeg hadde fått anbefalt. Etter at Liv skreddersydde en avslappende lydfil til meg, som jeg hørte på jevnlig deretter, forsvant angsten mer og mer - og jeg kunne trappe ned medisineringen i samråd med lege.

Martin , 51 år

Før Liv lærte meg gode metoder og tilnærminger, levde jeg i en kaotisk tilstand med mye angst og andre plager som hindret meg fra å leve et liv med sinnsro og harmoni. Takket være Liv har jeg fått verktøyene som gjør det enklere for meg å håndtere hverdagen på godt og vondt, og jeg har funnet mitt eget lille sted hvor jeg kan få det jeg så fint kaller "spabehandling for hjernen".

Thea N Dahl

Dette går veldig bra. Jeg har overhodet ikke lyst på sigaretter, skulle tro jeg aldri har røyket før. Det går over all forventning - det går bra på alle områder. Jeg merker en helt annen pust. Allmenntilstanden er bedre. Pipingen i brystet er borte. Tettheten er borte, og jeg sovner fortere om kvelden. Det er en glede for hele familien. Alle er fornøyde. Dette er SÅ positivt.

Rolf Lund, røykfri etter 40 år

HVORFOR VENTE? 

Grip muligheten og 

meld deg på nå!

Hvorfor vente med å komme i gang? Få med deg de gode verktøyene, de nyttige tipsene og metodene!

Som Anne sier: Du hjelper meg på en både kreativ og omsorgsfull måte. Du har lært meg mange nyttige verktøy som jeg bruker hver dag. Du duller ikke bort tiden, du er målrettet.

Trykk på knappen nedenfor og sikre din plass!

Din plass er bekreftet når du har betalt via bankgiro/Stripe via den orange påmeldingsknappen. Du kan evt VIPPSE beløpet til tlf 916 87 980 Liv Solfrid Endal. Husk da å skrive ditt mobil-nummer, din
epostadresse og navn i VIPPS kommentarfeltet - og ordet "Minikurs". Påmeldingen er bindende - og du får også opptak.

© Copyright 2020 – Liv Endal - www.livendal.no