• ​​​​Mindre tankespinn
 • Mindre stress
 • Bedre søvn og mer overskudd

Kjenner du deg igjen i en eller flere av påstandene?

• Du har innsovningsproblemer og får ikke sove?
• Du våkner i løpet av natta med hjertebank og høy puls?
• Du har angst, tankespinn eller slitsomme tanker?

Kunne du tenke deg: 
• en god natts søvn hver natt.
• sovne raskt og sove uavbrutt gjennom hele natten.
• slippe hjelpemidler som te og innsovningstabletter.
• få økt overskudd og sinnsro.


Kanskje har du blitt henvist og utredet fra fastlegen uten å få bedre søvn?
Jeg har svært gode resultater også på områder der den enkelte nesten har gitt opp – trodde at det å sove bedre – å ha en god natts søvn var en umulighet for dem. Som Hans sier: "Det er så veldig godt å kunne våkne uthvilt. Før var det eneste valget jeg hadde sovetabletter. Situasjonen før dette var at jeg ble henvist av fastlege til utredning av søvneksperter. Registrerte over tid et søvnmønster med forslag til tiltak som dessverre ikke fungerte som jeg ønsket."

I denne videoen får du kjennskap til en mulighet slik at du kan komme raskere dit du ønsker deg.

I februar 2018 var jeg omtalt i Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NVIOs) sitt medlemsblad Veteran - i forbindelse med nettopp de gode resultatene.En av veteranene beskrev de store fremskrittene på områdene økt sinnsro, mindre tankekaos og bedre søvn.

Svært mange ønsker bedre søvn - en god natts søvn - ja de ønsker å sovne raskt og sove uavbrutt gjennom natten - gjerne hver eneste natt.

På grunn av den gode tilnærmingen og min brede erfaring kontaktes jeg også av professorer i psykologi, leger og målrettede toppledere.

På første samtale blir vi enige om et opplegg som passer for nettopp deg – noe som er en av
bakgrunnene til de gode resultatene – sammen med de gode verktøyene. En avslappende
skreddersydd for deg lydfil inngår - den benyttes slik vi sammen avtaler det; en behagelig lydfil med
oppbygning tilsvarende det OL utøvere bruker for å nå sine mål – som omtalt i et NRK program
senest i fjor.

Ønsker du å få 3 gode gratis råd for bedre søvn som kan hjelpe deg å sove bedre allerede førstkommende uke? I så fall bare skriv inn ditt navn og telefonnummer nedenfor – og jeg ringer deg.

Kanskje kjenner du deg igjen når det gjelder søvn - som beskrevet her i denne korte lille videoen?

Videoen over beskriver en god og avslappende tilnærming for veldig mange statistisk, der hypnose - også kalt hypnoterapi - inngår. Mer om hypnose / hypnoterapi kan du lese rett nedenfor. For å knekke koden til å sove godt hver eneste natt – gjennom hele natta –
skreddersyr jeg et opplegg hvor flere teknikker og verktøy inngår om nødvendig. Årsaken til at jeg kom innenfor Forsvaret – i tillegg til de gode resultatene på sinnsro og tankespinn - var nettopp tilnærmingen: «Jeg er opptatt av at den som sitter foran meg skal komme raskest mulig i mål. Vi finner i dialog sammen løsningen."

For deg som lurer på hva hypnose / hypnoterapi er så kan du se HER.

Noen av mange glade uttalelser:

Nå har jeg sjelero og sover godt om natten.

Offiser fra internasjonal tjeneste, 58 år

Det er så veldig godt å kunne våkne uthvilt. Før var det eneste valget jeg hadde sovetabletter. Situasjonen før dette var at jeg ble henvist av fastlege til utredning av søvneksperter. Registrerte over tid et søvn mønster med forslag til tiltak som dessverre ikke fungerte som jeg ønsket.

Hans, 50 år

Jeg har nå sinnsro og er i full aktivitet igjen etter hjelp fra Liv. Familielivet er også der jeg ønsker nå.

Soldat fra internasjonal tjeneste , 29 år

Dette funker! Så Bra! Så annerledes! Jeg har mye mer ro – og energi nå.

Kristina

Jeg har jobbet tett med Liv gjennom 4 års psykoterapiutdanning og også i ettertid. Liv er en kvinne med et stort varmt hjerte. Hun har fantastiske egenskaper som gjør henne til en veldig støttende person, lyttende, åpen, aksepterende. Hun er også hjelpsom og en god planlegger og gjennomfører.
Hun skaper på en god måte avslappende stemning under samtaler hvor du kan virkelig kjenne at hun vil ditt beste! Samtidig kan hun utfordre deg slik at du kan utvikle ditt potensiale. Det har vært veldig hyggelig og givende for meg å samarbeide med Liv!

Izabela Wojtowicz

Du hjelper meg på en både kreativ og omsorgsfull måte. Du har lært meg mange nyttige verktøy som jeg bruker hver dag. Du duller ikke bort tiden, du er målrettet.

Anne

Liv og jeg har samarbeidet i flere år, bl.a. i en bedriftshelsetjeneste. Liv er dedikert. Hun er både analytisk og kreativ, og har flere verktøykasser å hente fra. Jeg anbefaler henne varmt.

Marianne M Iversen

Jeg har nå sovet godt hver natt, hele natten, og føler meg bedre uthvilt når klokka ringer enn jeg gjorde tidligere. Jeg har også lært noe om å mestre mine egne følelser/stemninger i hverdagen. Jeg har fått en bedre søvnkvalitet, noe som gjør at hverdagen min er bedre. Og det uten innsovningstabletter.

Befal internasjonal tjeneste, 47 år

Skjønner ikke helt hvordan jeg hadde håndtert dette uten deg - og de gode avslappende og målrettede lydfilene.

Sigrid

Jeg hadde angst for det meste da jeg kom til Liv, som jeg hadde fått anbefalt. Etter at Liv skreddersydde en avslappende lydfil til meg, som jeg hørte på jevnlig deretter, forsvant angsten mer og mer - og jeg kunne trappe ned medisineringen i samråd med lege.

Martin , 51 år

Før Liv lærte meg gode metoder og tilnærminger, levde jeg i en kaotisk tilstand med mye angst og andre plager som hindret meg fra å leve et liv med sinnsro og harmoni. Takket være Liv har jeg fått verktøyene som gjør det enklere for meg å håndtere hverdagen på godt og vondt, og jeg har funnet mitt eget lille sted hvor jeg kan få det jeg så fint kaller "spabehandling for hjernen".

Thea N Dahl

Min bakgrunn:

 •  veileder, coach, hypnoterapeut, psykoterapeut og mentaltrener
 •  tilknyttet Medicor
 •  tilknyttet en bedriftshelsetjeneste - med ansvaret for det psykososiale sammen med kollega fra 1.1.2011
 • benytter verktøy fra bl.a. kognitiv teori KiD og KiB, hypnoterapi, EFT, coaching, gestalt og
  NLP
 • er også sivilingeniør med lang erfaring som leder i næringslivet
 • tilbyr også program for å ta tak i angst, for å få mer energi og overskudd , for friskmelding av
  sykmeldte, røyk/snus-slutt og vektreduksjon
 • underviser tre ganger i året helsepersonell, leger, professorer, ernærings-spesialister og
  andre - i hypnoterapi for vektreduksjon. I realiteten er all hypnoterapi selvhypnose dvs det er kun det den enkelte selv ønsker som skal endres - som endres.

Ønsker du at jeg kontakter deg?
Skriv inn navnet ditt og telefonnummeret du ønsker å bli kontaktet på, så ringer jeg deg.

Du får når vi prates på telefon 3 gode gratis råd for bedre søvn som kan hjelpe deg å sove bedre allerede den første uka.